Zo werken wij

Klopt u bij ons aan voor pensioenadvies, dan volgt er een afspraak met één van onze gecertificeerde pensioenadviseurs. Tijd, aandacht en deskundigheid zijn codewoorden binnen onze dienstverlening, daar kunt u dan ook op rekenen als u met onze pensioenadviseur om tafel zit.

Onze klanten waarderen ons kantoor, zo blijkt. Lees hier hoe ze ons waarderen.

De kosten van ons pensioenadvies

Wilt u advies inwinnen over uw pensioen, dan maken we een afspraak bij ons op kantoor in Amstelveen. Zo berekenen wij de kosten van onze dienstverlening:

 • Het eerste halfuur van ons gesprek is vrijblijvend. U krijgt dan al een goede indruk van de keuzes die u hebt en van ons kantoor.
 • Voor het adviesgesprek betaalt u € 140,- per uur (excl. BTW) of een vast overeengekomen bedrag.
 • Besluit u uw pensioen te verbeteren, dan bieden wij u vooraf een prijsopgave voor de verdere advies- en bemiddelingskosten.
 • Sluit u een product af om uw pensioen te verbeteren, dan krijgt u een serviceabonnement bij KOK. U vindt daarover hieronder alle informatie.

Een Serviceabonnement bij KOK Advies

Als u ervoor kiest om na een pensioenadvies financiële producten te sluiten of eventuele verzekeringen via ons te laten lopen, dan kiest u er ook voor dat wij de service en beheer voor u verzorgen en kiest u voor ons serviceabonnement. Door het serviceabonnement bent u gegarandeerd van persoonlijk advies. Er zijn 3 type abonnementen:

 1. Basisabonnement Leven (€ 7,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van één of meerdere complexe financiële producten uit één van de volgende producten: overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, woonlastenverzekering en bankspaarrekening.
 2. Zekerabonnement (€ 12,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van al uw schadeverzekeringen en al uw complexe financiële producten incl. uw hypotheek en pensioen.
 3. Het belastingaangifte abonnement (€ 10,- per maand incl. 21% BTW)
  • Met deze uitbreiding op het Basis of Zekerabonnement verzorgen wij de voorlopige teruggave en definitieve aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner. Als u ondernemer bent, in het buitenland inkomsten of vermogen heeft, gescheiden bent of uw partner is overleden in het jaar van aangifte, dan is uw aangifte complexer dan gemiddeld. Als wij verwachten dt de werkzaamheden meer dan 1 uur in beslag nemen is, dan zal er vooraf een meerprijs met u worden afgesproken.

Lees hier alles over het hoe en waarom van ons serviceabonnement.

Ons serviceabonnement