Financiële rust

Je oude dag maar ook onverwachte gebeurtenissen goed geregeld.

Financiële rust is je geen zorgen hoeven maken over je toekomst. Wij kunnen niet al jouw zorgen wegnemen. Wel kunnen wij duidelijkheid geven in je financiële situatie en samen een plan hiervoor maken. Aan de hand van het plan weet je wat je moet doen om het financieel goed geregeld te hebben, dit zal zorgen voor financiële rust.

Natuurlijk wil ik financiële rust, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

Financiële rust voor jou en je gezin

In loondienst zijn diverse voorzieningen geregeld, maar is het voor jou perfect geregeld? Met de financiële foto van KOK Advies weet je exact hoe je er financieel voor staat en krijg je advies over de oplossingsrichtingen.

Ondernemer

Als ondernemer dien je het pensioen en risico van arbeidsongeschiktheid en overlijden zelf te regelen, maar wat is voldoende voor jou en jouw nabestaanden. De  financiële foto van KOK Advies geeft duidelijk inzicht en weet je wat je moet doen.

Onderneming en personeel

Jouw medewerkers vormen waardevolle onderdelen van je bedrijf, zo niet de belangrijkste. Mensen voor wie je het financieel goed wilt regelen. Denk aan geplande gebeurtenissen als pensioen maar ook ongeplande als ziekte.

Wat klanten zeggen

Tom

12/08/2020
★★★★★

Het gesprek heb ik als erg prettig ervaren. Leoni behandelde mijn casus met erg veel enthousiasme en persoonlijkheid, dit maakt het zoeken naar een huis (en bijhorende hypotheek) als een leuke gebeurtenis. De afhandeling en communicatie in het proces ging snel en transparant. Alles wat je in dit traject nodig hebt in mijn ogen. Tot slot wil ik graag de complimenten geven voor de persoonlijke service, iedereen die ik heb gesproken bij Kok heeft mij nog even persoonlijk gefeliciteerd toen alles rond was.

EF

09/08/2020
★★★★★

Deskundig, vriendelijk en to the point. Daarnaast betrouwbaar in afspraken. Nemen zelf initiatief tot contact als er tijdlimieten naderen, plezierig! Kok advies maakte dat ik mij over de financiën geen zorgen hoefde te maken, dat proces liep als een trein onder hun wakend oog.

MB

09/08/2020
★★★★★

Pieter heeft een uitstekend advies uitgebracht vwb mijn AOV verzekering waardoor ik en optimaal verzekerd ben en ook nog eens geld heb bespaard. Top service dus!

Yvonne

01/08/2020
★★★★

Prettig gesprek, kundige adviseur

Piot / BOKO international

22/07/2020
★★★★★

His explanation was very clear, on time response and helpful.

Frans

14/07/2020
★★★★★

Ik heb Richard vooraf aan ons gesprek alle informatie toegestuurd + de nodige vragen die ik had. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat hij de informatie goed had doorgenomen en dat hij antwoorden had op mijn vragen. Hij was tijdens de videoconference erg vriendelijk, empatisch, rustig, duidelijk. Ik was een beetje sceptsich mbt de videoconference. Had liever een real face to face gesprek gehad. Maar gezien de covid 19 maatregelen was dat niet mogelijk. Maar, gedurende het gesprek , wist Richard deze scepsis weg te nemen. Vond ik erg erg goed.

Keng Wai To

07/07/2020
★★★★

Mike is snel in zijn reacties en heeft ons goed ontzorgd. Wij hadden vanaf het eerste moment het gevoel dat hij onze belangen goed voor ogen had en ons optimaal zou adviseren. Zoals zijn collega's voor hem heeft hij ons vertrouwen in Kokadvies niet beschaamd.

Maarten

01/07/2020
★★★★★

Uitstekend geholpen en geadviseerd door Léoni en Jenny. Op alle vragen snel en helder antwoord gekregen. Het hele proces is soepel en vlot verlopen met een positief resultaat. Zeer tevreden, een aanrader.

Wim

29/06/2020
★★★★★

Mevrouw Veldhuis heeft ons zeer professioneel en erg vriendelijk geholpen. Zij heeft uitstekende vakkennis waarmee ze ons geholpen heeft met de afwikkeling/planning van onze hypotheek en bijbehorende verzekeringen. Gedurende de Corona crisis was zij altijd goed bereikbaar en benaderbaar en bij haar is een afspraak ook echt een afspraak. Hoe verfrissend in deze tijd! Mevrouw Veldhuis heeft erg goede persoonlijke eigenschappen waarmee ze ons met regelmaat uit de stress heeft gehaald. Wij zijn haar hier heel erg dankbaar voor.

Ans Diele

25/06/2020
★★★★★

Jenny en Leoni hebben een duidelijk beeld gegeven, en het heel begrijpelijk uitgelegd! Ook kon ik altijd bellen als ik vragen had!

Wat kost het advies?

De kosten van het advies en inzicht is afhankelijk van jouw situatie. Wil je als particulier, ondernemer of voor je personeel financiële rust? Lees er meer over op de specifieke pagina’s of neem contact met ons op.

Ons serviceabonnement

Altijd persoonlijk advies

Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust. Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijk wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen en hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen. 

Het team

Dit zijn ze: onze adviseurs die jou helpen met financieel inzicht en advies. Vraagstukken als pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid zijn hun expertise. Ook voor fiscale vragen kun je bij hun terecht. Ze geven onafhankelijk advies en bieden hulp bij al je financiële vragen. 

Ontmoet het team