Zo werken wij

Een hypotheek sluit je (meestal) maar een paar keer in je leven af. Dat vraagt om tijd, aandacht en deskundigheid. Wij bieden dit. Het bewijs daarvan zijn onze klanten zelf. En daar zijn we trots en zuinig op, dat begrijpt u.

Lees ook hier hoe onze relaties ons waarderen.

De kosten van ons hypotheekadvies

Wilt u een hypotheek afsluiten dan bent u van harte welkom aan tafel bij één van onze hypotheekadviseurs. Zo berekenen wij de kosten van ons advies aan u:

  • Het eerste halfuur van ons gesprek is vrijblijvend. U krijgt dan al een goede indruk van de keuzes die u hebt en van ons kantoor.
  • Voor het adviesgesprek betaalt u naar keuze € 150,- per uur of een vast overeengekomen bedrag.
  • Sluit u een hypotheek af via ons dan zijn kunt u hier de advies en bemiddelingskosten bekijken.
  • Als klant sluit u daarna een serviceabonnement met ons af. U vindt daar hieronder alle informatie over.

Een serviceabonnement bij KOK Advies

Als u ervoor kiest om na een advies uw hypotheek plus uw eventuele verzekeringen via ons te laten lopen, dan kiest u er ook voor dat wij de service en beheer voor u verzorgen en kiest u voor ons serviceabonnement. Door het serviceabonnement bent u gegarandeerd van persoonlijk advies. Er zijn 2 type abonnementen:

  1. Zekerabonnement (€ 12,50 per maand)
    • In dit abonnement zit het beheer van uw hypotheek, al uw schadeverzekeringen en overige complexe financiĆ«le producten zoals pensioen en banksparen.
  2. Het belastingaangifte abonnement (€ 10,- per maand incl. 21% BTW)
    • Met deze uitbreiding op het Basis of Zekerabonnement verzorgen wij de voorlopige teruggave en definitieve aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner. Als u ondernemer bent, in het buitenland inkomsten of vermogen heeft, gescheiden bent of uw partner is overleden in het jaar van aangifte, dan is uw aangifte complexer dan gemiddeld. Als wij verwachten dt de werkzaamheden meer dan 1 uur in beslag nemen is, dan zal er vooraf een meerprijs met u worden afgesproken.

Sluit u via ons een hypotheek af, dan kiest u ook voor het Zekerabonnement. Lees hier alles over het hoe en waarom van ons serviceabonnement.

Ons serviceabonnement