Zo werken wij

Klanten hebben bij ons een gezicht, ze zijn veel meer dan een neutraal, nietszeggend dossiernummer. Onze adviseurs staan dicht bij hun klanten (relaties), ze weten wie ze zijn en wat zij belangrijk vinden.

Onze visie

Tijd en aandacht zijn codewoorden voor ons. We investeren tijd en aandacht in u, onze klant. Het beste verzekeringsadvies bereik je namelijk door gericht, persoonlijk contact, geloven wij. U levert dit een verzekeringspakket op dat naadloos aansluit bij hun wensen én betaalbaar is. Onze winst is een klantenkring die tevreden is en dit laat blijken in een mooie klantervaring.

Lees hier hoe onze relaties ons waarderen.

De kosten van ons verzekeringsadvies

Wilt u verzekeringsadvies krijgen van ons, dan maken we een afspraak op het kantoor van KOK Advies. Zo berekenen wij de kosten van onze dienstverlening:

 • Het eerste halfuur van ons gesprek is vrijblijvend. U krijgt dan al een goede indruk van de keuzes die u hebt en van ons kantoor.
 • Voor het adviesgesprek betaalt u € 100,- per uur of een vast overeengekomen bedrag.
 • Besluit u uw schadeverzekeringen bij ons onder te brengen, dan brengen wij deze advieskosten niet in rekening.
 • Als klant sluit u daarna voor de service en het beheer een serviceabonnement met ons af. U vindt daarover hieronder alle informatie.

Een serviceabonnement bij KOK Advies

Als u ervoor kiest om na een advies uw verzekeringen of financiële producten via ons af te sluiten, dan kiest u er ook voor dat wij de service en beheer voor u verzorgen en kiest u voor ons serviceabonnement. Door het serviceabonnement bent u gegarandeerd van persoonlijk advies. Er zijn 4 type abonnementen:

 1. Basisabonnement Schade (€ 7,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van al uw particuliere schadeverzekeringen
 2. Basisabonnement Leven (€ 7,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van één of meerdere complexe financiële producten uit één van de volgende producten: overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, woonlastenverzekering en bankspaarrekening.
 3. Zekerabonnement (€ 12,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van al uw schadeverzekeringen en al uw complexe financiële producten incl. uw hypotheek en pensioen.
 4. Het belastingaangifte abonnement (€ 10,- per maand incl. 21% BTW)
  • Met deze uitbreiding op het Basis of Zekerabonnement verzorgen wij de voorlopige teruggave en definitieve aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner. Als u ondernemer bent, in het buitenland inkomsten of vermogen heeft, gescheiden bent of uw partner is overleden in het jaar van aangifte, dan is uw aangifte complexer dan gemiddeld. Als wij verwachten dt de werkzaamheden meer dan 1 uur in beslag nemen is, dan zal er vooraf een meerprijs met u worden afgesproken.

Lees hier alles over het hoe en waarom van ons serviceabonnement.

Ons serviceabonnement