Kok Amstelveen

Zeker als het om mensen gaat.

Ken uw adviseur: onze schadebehandelaar Marije Voshol

Geplaatst in: Nieuwsbrief April 2016, op

In ‘Ken uw adviseur’ vertelt dit keer onze allround schadebehandelaar Marije Voshol meer over zichzelf. Heeft u een schade te melden, dan krijgt u haar aan de telefoon.

Marije is 35 jaar en werkt inmiddels 8 jaar bij KOK Amstelveen. Ze is getrouwd met André, heeft 2 kinderen (beiden ‘fantastisch’ volgens haar) en woont in Aalsmeer.

Hoe kwam je bij KOK Amstelveen terecht?
“Via mijn KOK-collega Heidi Kolle. Ik ken Heidi al vanaf de basisschool, we hebben een paar jaar bij elkaar in de klas gezeten. Heidi wees mij op de vacature en zo kwam ik in 2008 bij KOK terecht. Op dat moment werkte ik bij koffiebrander Smit & Dorlas; ik had geen verzekeringservaring. Mijn vakdiploma’s heb ik bij KOK gehaald en ook het vak heb ik hier geleerd. Overigens heb ik nog bijna dagelijks met mijn oude werkgever te maken omdat we op kantoor een koffiemachine van Smit & Dorlas hebben!”

Wat doe je zoal bij KOK?
“Ik ben allround schadebehandelaar. Dat betekent dat ik bijna alle schades behandel en het eerste aanspreekpunt voor de klant ben. Ik neem onze klanten graag zo veel mogelijk uit handen en zorg voor een zo snel en goed mogelijke afwikkeling en uitbetaling van de schade.”

Wat maakt je werk leuk?
Omdat onze schadedossiers altijd goed op orde zijn, hebben wij van ASR een unieke schaderegelingbevoegdheid gekregen. Dat betekent dat ik namens ASR schades tot 1000 euro mag afhandelen en direct uitkeren. Dit is altijd een verantwoordelijke klus maar het zorgt ervoor dat onze relaties nog sneller de uitkering op hun rekening hebben staan.”

Wat is het leukste of grappigste dat je hebt meegemaakt bij KOK?
“Dit vind ik een lastige vraag, er zijn namelijk in deze 8 jaar heel veel leuke, grappige maar ook gênante momenten geweest. Je maakt natuurlijk een hoop bijzondere schades mee en soms maak je zelf ook een blunder.

Mijn collega’s vinden dit altijd een grappig verhaal: omdat ik oorspronkelijk uit Uithoorn kom, wist ik niet gelijk alles van wat zich boven Amstelveen speelde. Ook had ik nog niet van RODA’23 gehoord. Dus toen een klant naar ons mailde ‘dat er een nieuwe Rodiaan Jayden was geboren’, wist ik niet of ik een geboorteboekje moest bestellen voor Rodiaan of voor Jayden.”

Wie schrijft de volgende ‘Ken je adviseur’?
Dan is het de beurt aan Heidi Kolle natuurlijk!

Maak kennis met de rest van ons team!