Zo werken wij

Wilt u zich door KOK Advies laten adviseren over uw financiële situatie, dan ontmoet u onze financieel adviseur. Hij neemt de tijd om inzicht te krijgen in uw vragen en situatie. Uw wensen staan centraal, wij proberen daar deskundig en betrokken op te reageren.

Dat deze belofte meer is dan een promotieverhaaltje, bewijzen de reacties van onze klanten. Lees hier hoe zij onze dienstverlening waarderen.

De kosten van ons financieel advies

Wilt u financieel advies krijgen van ons, dan maken we een afspraak op het kantoor van KOK Advies. Zo berekenen wij de kosten van onze dienstverlening:

 • Het eerste halfuur van ons gesprek is vrijblijvend. U krijgt dan al een goede indruk van de keuzes die u hebt en van ons kantoor.
 • Voor het adviesgesprek betaalt u € 150,- per uur (excl. BTW) of een vast overeengekomen bedrag.
 • Besluit u uw financiële toekomst te verbeteren, dan bieden wij u vooraf een prijsopgave voor een eventueel financieel plan en de verdere advies- en bemiddelingskosten.
 • Sluit u een product af om uw financiële toekomst te verbeteren, dan krijgt u een serviceabonnement bij KOK. U vindt daarover hieronder alle informatie.

Een Serviceabonnement bij KOK Advies

Als u ervoor kiest om na het advies financiële producten te sluiten of eventuele verzekeringen via ons te laten lopen, dan kiest u er ook voor dat wij de service en beheer voor u verzorgen en kiest u voor ons serviceabonnement. Door het serviceabonnement bent u gegarandeerd van persoonlijk advies. Er zijn 3 type abonnementen:

 1. Basisabonnement Leven (€ 7,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van één of meerdere complexe financiële producten uit één van de volgende producten: overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering, woonlastenverzekering en bankspaarrekening.
 2. Zekerabonnement (€ 12,50 per maand)
  • In dit abonnement zit het beheer van al uw schadeverzekeringen en al uw complexe financiële producten incl. uw hypotheek en pensioen.
 3. Het belastingaangifte abonnement (€ 10,- per maand incl. 21% BTW)
  • Met deze uitbreiding op het Basis of Zekerabonnement verzorgen wij de voorlopige teruggave en definitieve aangifte inkomstenbelasting voor u en uw fiscale partner. Als u ondernemer bent, in het buitenland inkomsten of vermogen heeft, gescheiden bent of uw partner is overleden in het jaar van aangifte, dan is uw aangifte complexer dan gemiddeld. Als wij verwachten dt de werkzaamheden meer dan 1 uur in beslag nemen is, dan zal er vooraf een meerprijs met u worden afgesproken.

Lees hier alles over het hoe en waarom van ons serviceabonnement.

Ons serviceabonnement